


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Подготовката е доста проста и всеки може да се справи с процедурата, а и не се пече
Изяжде с още докато е топъл
Вижте рецептата
Всичко, което трябва да направите, е да спазвате последователността от стъпки и да следвате процеса на подготовка
Целият блок ухае невероятно, съседите идват вкъщи за рецептата
Лек, ефирен, нежен и много вкусен!
С уникална глазура и без печене
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Елементарна за приготвяне, тази бисквитена торта е чудесно съчетание на вкусове